GuestKey_toepassingen_residential GuestKey_toepassingen_residential

GuestKey Residential

The mobile key to locking rooms & lockers

Sleutelbeheer- en Lockermanagementsystemen zijn niet meer van deze tijd. Sleutels raken kwijt, werken niet meer, altijd gedoe. Daarom hebben wij GuestKey ontwikkeld. De mobiele oplossing van uw sleutelbeheer.

mockup3
Guestkey_Toepassingen_Residential

Wat is GuestKey Residential?

Open opportunities

Met GuestKey kan je residentiële ruimtes beheren en op het juiste moment de sleutel via mobiele telefoon erbij pakken. GuestKey is een volledig cloud hosted platform zodat men altijd in staat is om directe wijzigingen in de web-app aan te brengen, om nieuwe ruimten, afspraken of belangrijke berichten te uploaden, alles om de inwoners te informeren. Het dagelijkse leven van bewoners wordt een stuk gemakkelijker met een mobiele sleutel.

De voordelen van GuestKey

100% Nederlands

Het eerste mobiele sleutelsysteem dat voor 100% in Nederland is ontwikkeld. Dus géén goedkope software ontwikkeling in lagelonenlanden waar nauwelijks rekening gehouden wordt met privacy en bescherming van je data.

100% Innovatief

De eerste echte mobiele sleutel zonder het gebruik van een ‘dedicated’ app en dus geen noodzaak meer om een app te installeren op je smartphone wat gezien wordt als de grootste drempel voor de gebruiker. Ben je de toekomst of ben je toekomstbestendig? Met GuestKey ben je allebei! GuestKey zet de trend.

Marktleider

In minder dan 6 maanden hebben we GuestKey geïmplementeerd in meer dan 200 hotels wereldwijd. Hoe wij dat doen? Hotek heeft alles in huis om 24/7 systemen te installeren en service te verlenen met de goed getrainde medewerkers op onze technische support.

Gegarandeerd veilig

Onze servers zijn high-end: de hardware en software componenten hebben een 256AES Security Layer voor de communicatie tussen de sloten, gateways en de cloud software. Elk slot is uniek en heeft een eigen encryptie sleutel.

100% Flexibiliteit

Connected zijn = key! Hotek heeft wereldwijd al meer dan 90 actieve interfaces met GuestKey. We kunnen deze mobiele sleutel toevoegen aan je bestaande systeem. In je PMS dashboard heb je vervolgens toegang tot alle data van alle mobiele ‘keys’.

Duurzaam

Met GuestKey kunnen we het gebruik van plastic keycards met meer dan 90% verlagen. Sluit je dus aan bij ons ecologisch verantwoord programma. Daarmee verminderen we tevens de hoeveelheid papierafval omdat alle informatie digitaal wordt aangeboden.

Guestkey
Er gingen al vele klanten u voor, bekijk de

actuele screenshots

Interface Breeze
Interface Loskade45
Interface Haverkist
Interface - Rating
Interface Zoutelande
Interface Villa de Duinen
Interface - Weer
Interface - Tips

Andere toepassingen

Diverse Guestkeymogelijkheden
GuestKey_toepassingen-university
Guestkey voor

Universities

Ontdek Guestkey
Guestkey_Toepassingen_Hotels
Guestkey voor

Hotels

Ontdek Guestkey
Guestkey_Toepassingen_Office
Guestkey voor

Offices

Ontdek Guestkey
Guestkey_Toepassingen_Student
Guestkey voor

Students

Ontdek Guestkey
Guestkey_Toepassingen_Cruise
Guestkey voor

Cruises

Ontdek Guestkey
Guestkey_Toepassingen_Coworker
Guestkey voor

Coworkers

Ontdek Guestkey
GuestKey_toepassingen_residential
Guestkey interface - Slide to open your doors

Overtuigd van GuestKey?

Helemaal overtuigd van GuestKey? Laat het ons weten of bekijk de diverse pakketten! Wij helpen u zo spoedig mogelijk op weg met de juiste oplossing.